Hopp til innholdet

Landlig Hundepensjonat i Eidsvoll: Aktivisering, Ro, og trygghet.

BINAs Hundepensjonat

BINAs Hundepensjonat ligger landlig til i Eidsvoll kommune, ca 25 minutter fra Gardermoen flyplass, med bil.

Vårt hundepensjonat skal være et profesjonelt hundepensjonat, med god kompetanse på hund. Alle som jobber i hundepensjonatet skal ha hundeinstruktørutdannelse (eks: Lundqvist Hundeskole), eller være under utdanning.

Hundene som er i vårt pensjonat ønsker vi at skal ha et meningsfullt opphold mens eieren(e) er på ferie, jobb, o.l.
Det vil si at vi liker at hundene holdes aktive i løpet av dagen, slik at når kvelden kommer, så er de mentalt fornøyde og faller raskt til ro.

Uteområder:

De store uteområdene for vårt hundepensjonat er vi veldig glad i. Vi har 3 store uteområder, et på 400 kvm som er på baksiden av pensjonatet, et på 450 kvm som er våre skogsområde og et på ca 1000 kvm, som er på forsiden (høyre side der du kjører opp).Områdene her bruker vi til aktivisering av hunder i form av godbitsøk, agilityøvelser, lydighetsøvelser og det er her vi har mulighet til å ha hunder sammen.

Hundepensjonat

Inne hos hundene:

Hunderommene er fordelt over flere avdelinger. De fleste i en hovedavdeling, men noen rom ligger noe avskjemet fra de andre, de bruker vi ofte dersom det er noen har løpetid, er redd andre hunder, trenger ekstra varme, eller av andre grunner trenger en egen avdeling.
Rommene er store nok til at det normalt kan bo to hunder på samme rom. Vi er opptatt av at det skal være ro på inne, slik at det må alltid være en god match mellom hunder dersom to fra forskjellige familier skal bo sammen.
De fleste av rommene har tilgang til egen liten luftegård.

Hunder sammen:

Vi ser at hunder har veldig stor utbytte av å være sammen i de store ute-områdene våre.
Vi har lang erfaring fra å lese hundens språk, og vi ser fort hvem som går sammen og ikke. Når vi slipper hunder sammen, så er vi veldig sikre på utfallet av en slik sammensetting, dette er planlagte treff.
Vi har ikke flere hunder sammen, enn hva vi er komfortable med. Vi er samtidig forsiktig med å ha altfor store kontraster i forhold til størrelse sammen.

Registrering:

Ved førstegangsopphold, har vi en grundig registrering av hunden, der vi går gjennom alt det som er viktig og nyttig for oss å vite, slik at vi kan legge opp oppholdet for at hunden skal få det best mulig hos oss.

Trykk her for bestillingsskjema

Exit mobile version